Van Vliet | bedrijfsmakelaars & adviseurs

Verkoop en verhuur

Weten welk bedrijfsobject bij welke ondernemer past. Dát is waar we bij Van Vliet al jaren in gespecialiseerd zijn. Onze hoofdactiviteit bestaat dan ook uit het verkopen en verhuren van bedrijfsmatig vastgoed. Van kantoorruimtes en bedrijfspanden (of combinaties daarvan) tot winkelruimtes, bouwgrond en logistieke complexen. Ook voor minder voorkomende objecten, zoals scheepswerven of fabrieksterreinen, is Van Vliet uw ideale partner. Wij gaan altijd een stap verder om uw huisvestingswensen te realiseren.


De bedrijfsobjecten die wij in opdracht van u willen verkopen of verhuren, worden aangeboden op onze eigen functionele site en op Funda in Business.

Uw ideale bedrijfspand is dichterbij dan u denkt

Het vinden van een geschikt bedrijfsobject is te vergelijken met het aanmeten van een maatpak. Alles draait om persoonlijke wensen, afgestemd op de juiste maatvoering. Bij Van Vliet begint de zoektocht naar de ideale bedrijfshuisvesting dan ook altijd bij uw behoeftes en doelstellingen. Deze vertalen wij met onze kennis en expertise naar een pand dat fungeert als een logisch onderdeel van uw bedrijfsvoering.

In dit onderdeel van onze site vindt u een actueel overzicht van ons brede aanbod aan bedrijfspanden, kantoorruimtes, bouwgrond, horeca, winkelruimtes en meer - te koop én te huur. Is uw oog op een specifiek pand gevallen? Dan helpen wij u graag met meer informatie, een bezichtiging en een vlotte en probleemloze afhandeling van alle stappen die bij een eventuele koop of huur komen kijken.

Kunt u uw ideale pand niet vinden in ons huidige aanbod, of weet u nog niet zeker welk pand het beste aansluit bij uw specifieke behoeftes? Neem dan contact met ons op en wij gaan op basis van uw profiel op zoek naar de meest geschikte bedrijfsruimte voor uw onderneming.

Regionale kennis

Regionale kennis maakt hét verschil in onroerend goed. En bij Van Vliet kennen we 'onze regio' dan ook door en door. Als grote bedrijfsmakelaar in het gebied tussen de zuidzijde van Rotterdam en Gorinchem kunnen wij u als geen ander helpen met bedrijfsmatig onroerend in de Alblasserwaard, de Drechtsteden, de Hoeksche Waard en de Albrandswaard.

VastgoedCert


Onze makelaars zijn geregistreerd bij Stichting VastgoedCert, met als specialisatie Bedrijfsmatig Vastgoed. Deze stichting heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars te waarborgen.

Aankoop- of aanhuuropdracht

Kunt u uw ideale pand niet vinden in ons huidige aanbod of weet u nog niet zeker welk pand het beste aansluit bij uw specifieke behoeftes? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn in de vorm van een aankoop- of aanhuuropdracht. Aan de hand van een samen met u opgesteld zoekprofiel gaan wij dan op zoek naar het meest geschikte pand voor uw specifieke onderneming. Op basis van uw wensen en onze expertise maken wij alvast een voorselectie uit het totale vastgoedaanbod in de betreffende regio. De meest geschikte panden komen vervolgens op een shortlist en worden samen met u bezichtigd. Hebben wij eenmaal uw ideale bedrijfspand gevonden, dan regelen wij verder alles voor u. Van de onderhandeling en afwikkeling van de transactie tot en met de daadwerkelijke oplevering.

Nieuwbouw

Onze makelaars hebben jarenlange ervaring met nieuwbouw en worden door projectontwikkelaars vaak al in een vroeg stadium verzocht om mee te denken in een concept dat qua vormgeving, metrages, prijsstelling en afwerking past bij de behoefte van de markt. Op de homepagina vindt u een button die verwijst naar actuele nieuwbouwprojecten die wij verkopen en/of verhuren. 

Nieuwbouw Cornelisland

Grote bedrijfshallen met kantoor.

Magazine Kansen

Download hier ons magazine Kansen met daarin ons complete vastgoedaanbod!
E-mail alert

Uw ideale bedrijfspand kan slechts één mailtje verwijderd zijn!

Schrijf u nu in!

Meld uzelf aan op onze website, geef uw voorkeuren voor uw ideale bedrijfspand op en ontvang een e-mail als wij uw ideale bedrijfspand hebben gevonden. Simpel!