Van Vliet | bedrijfsmakelaars & adviseurs

Taxaties

Wilt u de actuele waarde van uw bedrijfsmatig onroerend goed in beeld laten brengen? Dan heeft u de juiste kennis en ervaring nodig. Bij Van Vliet vindt u daarom enkel deskundige en gecertificeerde taxateurs. Zij zijn stuk voor stuk ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het register van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Zo weet u zeker dat de waardering van uw vastgoed accuraat wordt uitgevoerd.


Altijd op de hoogte

De markt van bedrijfsmatig vastgoed is zeer dynamisch. Daarom hebben onze taxateurs als NVM-makelaar / taxateur de verplichting om te blijven studeren en om periodiek een hercertificering te ondergaan. Zij zijn dus goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen én de huidige regionale situatie.

Doel van de taxatie

De te bepalen waarde van uw bedrijfsobject is mede afhankelijk van het doel van de taxatie. Het is vooraf dus belangrijk om te bepalen waar de taxatie voor nodig is. Zo kan het gaan om voorgenomen aankoop of verkoop, (her)financiering, een bedrijfsovername, herbouw of een interne beslissing. U kunt ook bij ons terecht voor een contra-expertise bij een WOZ-beschikking of een gezamenlijke waardering met de Belastingdienst.

NRVT

Onze taxateurs zijn ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het NRVT en zijn daarmee gecertificeerd taxateur. Zowel vanuit de NVM als vanuit het NRVT geldt de verplichting tot permanente educatie en periodieke toetsing, waardoor kwaliteit en kennis gewaarborgd blijven.

TMI

Een aantal van onze taxateurs is gecertificeerd voor het Taxatie Management Instituut. Dit taxatiesysteem is ontwikkeld door NVM, waarbij de nadruk ligt op deskundigheid, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie. Het hoofddoel van het systeem is dat TMI-taxateurs vanuit dezelfde uitgangspunten werken, waardoor TMI-taxaties inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar zijn. TMI-taxaties zijn gebaseerd op duidelijke richtlijnen en uitgangspunten en worden omarmd door onder andere DNB en toezichthouder AFM.

Nieuwbouw Cornelisland

Grote bedrijfshallen met kantoor.

Magazine Kansen

Download hier ons magazine Kansen met daarin ons complete vastgoedaanbod!
E-mail alert

Uw ideale bedrijfspand kan slechts één mailtje verwijderd zijn!

Schrijf u nu in!

Meld uzelf aan op onze website, geef uw voorkeuren voor uw ideale bedrijfspand op en ontvang een e-mail als wij uw ideale bedrijfspand hebben gevonden. Simpel!