Van Vliet | bedrijfsmakelaars & adviseurs

Ons bedrijf

Wij verhuren of verkopen geen bedrijfsobjecten; wij bieden kansen voor ondernemers.


One-stop-shop

Bij Van Vliet vindt u gedreven professionals die vaak al lange tijd bij ons bedrijf werken en dus over een flinke dosis ervaring beschikken. Zeker waar dat het gebied tussen de zuidzijde van Rotterdam en Gorinchem betreft. Wat uw wens op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed ook is, wij gaan altijd net even verder om de ideale oplossing voor u te vinden. Daarbij kunt u Van Vliet zien als een one-stop-shop; van oriëntatie en planontwikkeling tot advies over renovatie, juridische hulp bij contracten en eventueel beheer - wij bieden alle kennis onder één dak.

NVM Business

Ons kantoor is aangesloten bij de NVM. De NVM bestaat sinds 1898 en is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. De vakgroep NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) en bestaat uit 700 makelaars die zich onderscheiden op grond van hun deskundigheid en kennis van de regionale markten. NVM Business geeft via educatie en research doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Daarnaast zorgt zij voor belangenbehartiging richting overheid en politiek. De vakgroep stelt hoge eisen aan de deskundigheid van haar leden, zeer professionele research & development activiteiten en het bevorderen van de integriteit binnen de branche.

Makelaars/adviseurs

Onze commerciële afdeling houdt zich bezig met de verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur en advisering omtrent alle mogelijke varianten van bedrijfsmatig vastgoed. Deze afdeling bestaat uit:

  • Dick Norbruis
  • John Zandbergen
  • Jacob Herrewijnen
  • Jan Scheurwater
  • Aart Piet Blokland
  • Pieter Oskamp
  • Paul Norbruis

Taxateurs

Onze taxateurs zijn ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het NRVT en zijn daarmee gecertificeerd taxateur. Zowel vanuit de NVM als vanuit het NRVT geldt de verplichting tot permanente educatie en periodieke toetsing, waardoor kwaliteit en kennis gewaarborgd blijven.

Vastgoedmanagers

Onze afdeling vastgoedmanagement beheert ruim 300 bedrijfsobjecten, variërend van kleine units tot grootschalige kantoorgebouwen en bedrijfscomplexen. De eigenaren van deze panden worden door ons op de meest uiteenlopende gebieden ontzorgd. Van administratief en financieel beheer, tot technisch en commercieel beheer. De volgende professionals zijn werkzaam op deze afdeling:

  • Sonja Kox - manager vastgoedbeheer
  • Theo Roest - controller & financieel beheer
Secretariaat

Eline Donk en Laura van der Sluijs ondersteunen de verschillende disciplines op administratief/secretarieel gebied. Zij verzorgen het administratieve proces en de contractstukken rondom een opdracht of transactie en bewaken de voortgang en follow-up hiervan.