Van Vliet | bedrijfsmakelaars & adviseurs

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer is onroerend goed optimaal laten werken voor méér rendement, waarbij de eigenaar volledig wordt ontzorgd. Dat is althans hoe wij het bij Van Vliet zien. Van technisch en commercieel beheer tot onderhoudsplanning en financieel management.


Efficiënt vastgoedmanagement vraagt om specifieke expertise en een brede blik. Wij behartigen immers niet alleen de belangen van de eigenaar, maar zijn ook het aanspreekpunt voor de huurders/gebruikers.

Uw vastgoed. Onze zorg.

Onze afdeling Vastgoedbeheer beheert een groot aantal bedrijfsobjecten, variërend van kleine units tot grootschalige kantoorgebouwen en bedrijfscomplexen. Afhankelijk van tijd, ligging, staat van onderhoud, gebruikers en regelgeving vraagt ieder object om een specifieke zorg. Een zorg die wij de eigenaren, beleggers en gebruikers graag uit handen willen nemen. Of het nu om administratief, financieel, technisch of commercieel beheer gaat; wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Mogelijkheden zien en kansen benutten.

De kerntaken van vastgoedbeheer zijn:

  • coördinatie van onderhoud, herstel schadegevallen, verbouwingen of aanpassingen;
  • beantwoorden en behandelen van vragen, opmerkingen, wensen of klachten van huurders en gebruikers;
  • geven van meerjarenonderhoudsprognoses en investeringsadviezen;
  • bewaken van wet- en regelgeving (Arbo, brandweer, veiligheid, etc.);
  • zorg voor algehele verduurzaming vastgoed;
  • administratieve vastlegging van huurovereenkomsten, facturering, afrekening servicekosten en debiteurenbewaking;
  • aansturen derden, zoals hoveniersbedrijven, schoonmaakbedrijven, onderhoudsbedrijven, etc.

Zorg op maat

Vastgoed blijft hoe dan ook onderhevig aan dingen die soms onvoorspelbaar zijn. Techniek kan falen en tal van andere factoren kunnen een optimaal beheerd proces verstoren. Op dat moment komt het aan op passende zorg met de juiste opvolging en urgentie.

Vastgoedbeheer voor u

Met ervaren beheerders, veel bouwkundig en installatietechnisch inzicht en financiële en commerciële kennis onder één dak bieden wij zorgeloos beheer met resultaat. Dat doen wij inmiddels voor ruim 300 bedrijfspanden in de regio. Wilt u ook profiteren van onze expertise en korte lijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag zien en ervaren dat vakkundig vastgoedbeheer geen kostenpost is, maar juist rendement oplevert. 

Storing melden

Huurders van het door ons beheerde vastgoed kunnen via onderstaand formulier storing melden eenvoudig en met slechts enkele handelingen eenduidig en helder een storing kenbaar maken. Dit stelt ons in staat om uw melding met gepaste zorg en urgentie opvolging te geven en biedt u zorg op maat.


Nieuwbouw Cornelisland

Grote bedrijfshallen met kantoor.

Magazine Kansen

Download hier ons magazine Kansen met daarin ons complete vastgoedaanbod!
E-mail alert

Uw ideale bedrijfspand kan slechts één mailtje verwijderd zijn!

Schrijf u nu in!

Meld uzelf aan op onze website, geef uw voorkeuren voor uw ideale bedrijfspand op en ontvang een e-mail als wij uw ideale bedrijfspand hebben gevonden. Simpel!