Filter

Ons actuele aanbod in Ridderkerk

Sorteer op:

Ridderkerk - Oosterparkweg 35a

Kantoorruimte: 50 m2

Units vanaf: 25 m² kantoorruimte

€ 1.250,- per maand

Ridderkerk - Pottenbakkerstraat 50

Kantoorruimte: 104 m2

€ 800,- per maand

Ridderkerk - Havenkade 33

Bedrijfsruimte: 59 m2

Kantoorruimte: 38 m2

€ 975,- per maand

Onder optie

Ridderkerk - Tinstraat 3d

Bedrijfsruimte: 60 m2

Kantoorruimte: 60 m2

€ 950,- per maand

Onder optie

Ridderkerk - Handelsweg 190en 208

Bedrijfsruimte: 2.111 m2

Kantoorruimte: 676 m2

€ 275.000,- per jaar

Onder optie

Ridderkerk - Handelsweg 200

Kantoorruimte: 200 m2

€ 2.200,- per maand

Ridderkerk - Voorzand 24

Bedrijfsruimte: 761 m2

Kantoorruimte: 537 m2

€ 7.500,- per maand

Ridderkerk - Florijnstraat 5

Bedrijfsruimte: 192 m2

Kantoorruimte: 42 m2

€ 2.150,- per maand

Verhuurd

Ridderkerk - Kastanjelaan 18n

Kantoorruimte: 126 m2

€ 950,- per maand

Onder optie

Ridderkerk - Nijverheidstraat 14c

Bedrijfsruimte: 132 m2

Kantoorruimte: 55 m2

€ 1.800,- per maand

Verhuurd

Ruim en divers aanbod winkel- en bedrijfsruimte in Ridderkerk

Zoekt u bedrijfsruimte in Ridderkerk of de omgeving hiervan? Van winkelruimte tot bedrijfspanden van enkele vierkante meters tot een veelvoud hiervan. Bij Van Vliet bedrijfsmakelaars kunt u rekenen op een ruim en divers aanbod bedrijfsruimte in Ridderkerk en omgeving.

Door de extensieve regionale kennis van onze specialisten hebben we een divers aanbod kunnen opbouwen. Hierdoor kunt u, voor vrijwel ieder doeleinde, een bedrijfspand of winkelruimte binnen ons aanbod vinden dat aansluit op uw persoonlijke wensen.

Zoekt u een praktijk-/kantoorruimte nabij bekende uitvalswegen? Of bent u juist opzoek naar een bedrijfsruimte in het hart van Ridderkerk? Wat voor object u ook zoekt: in Ridderkerk kunt u rekenen op Van Vliet.

Bedrijfspand van ieder formaat

Van Vliet voorziet al meer dan 25 jaar ondernemers op ieder onderdeel van bedrijfsmatig vastgoed van advies. Grote en kleine bedrijven kunnen bij Van Vliet rekenen op een hoogwaardige bedrijfsruimte met veelal een multi-functionele inrichting. Van een kleine functionele kantoorruimte tot een groot bedrijfspand in Ridderkerk.

Binnen ons actuele aanbod kunt u diverse bedrijfspanden in de meest bedrijvige gebieden van Ridderkerk ontdekken. Wij werken dit aanbod voortdurend bij waardoor u iedere week weer nieuwe winkel- en bedrijfsruimtes kunt tegenkomen. Objecten die altijd aan de strenge kwaliteitseisen van Van Vliet voldoen.

Maak kennis met onze bedrijfspanden in Ridderkerk en omgeving

Van een bedrijfspand op bedrijventerrein Donkersloot-Noord tot een winkelruimte in het gezellige centrum van Ridderkerk. We houden bij Van Vliet een breed aanbod bedrijfspanden aan dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. Dat wil zeggen dat u kunt rekenen op representatieve panden dat het imago van uw bedrijf complementeert.

Heeft u tussen ons huidige aanbod bedrijfs- en winkelruimte in Ridderkerk nog niet uw ideale object kunnen ontmoeten? Dan nodigen wij u graag uit om ons aanbod bedrijfspanden van het nabijgelegen Barendrecht, Rotterdam en Hendrik-Ido-Ambacht te bezoeken.