Filter

Ons actuele aanbod in Rotterdam

Sorteer op:

Rotterdam - Langenhorst 241

Winkelruimte: 132 m2

€ 1.550,- per maand

NIEUW

Rotterdam - Waalhaven Z.z. 2bg

Kantoorruimte: 70 m2

€ 1.250,- per maand

Rotterdam - Keersopstraat 19

Bedrijfsruimte: 630 m2

Kantoorruimte: 63 m2

€ 850.000,- k.k.
€ 5.000,- per maand

Rotterdam - Charloisse Lagedijk 643

Bedrijfsruimte: 262 m2

€ 325.000,- k.k.

Verkocht

Rotterdam - Waalhaven Z.z. 2

Kantoorruimte: 2.170 m2

Units vanaf: 453 m² kantoorruimte

€ 140,- per m2 per jaar

Rotterdam - Aristotelesstraat 32-34

Bedrijfsruimte: 6.458 m2

Buitenterrein: 1.150 m2

€ 190.000,- per jaar

Bedrijfsruimte in Rotterdam huren? Ruim aanbod bedrijfspanden in en rond Rotterdam

Zoekt u een geschikt bedrijfspand in Rotterdam dat u ofwel kunt huren of kopen? Dan nodigen wij u uit om ons aanbod bedrijfsruimte in Rotterdam en omgeving te verkennen! Bij Van Vliet Bedrijfsmakelaars zijn we namelijk goed in Rotterdam vertegenwoordigd. Met bedrijfspanden van enkele tientallen vierkante meters tot een veelvoud daarvan.

Ons aanbod bevat objecten van ieder formaat waardoor wij in staat zijn om bedrijven van ieder formaat van dienst te zijn. Zo kunt u ook bij ons terecht wanneer u een kleine kantoorunit zoekt. Bent u van plan om uit te breiden? Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag met het vinden van de juiste bedrijfsruimte in Rotterdam.

Door ons uitgebreide netwerk kunt u ons voor vrijwel ieder doeleinde omtrent bedrijfsmatig vastgoed in Rotterdam en omstreken inschakelen. Behalve het kopen of huren van een bedrijfsruimte kunt u Van Vliet ook inschakelen voor een taxatie of vastgoedbeheer. Met dezelfde kwaliteit die u van onze bedrijfsmakelaars gewend bent.

Representatieve kantoorruimte in het hart van Rotterdam

Van een kantoorruimte aan de Coolsingel of Westblaak tot een eigentijds bedrijfspand in Charlois. Van Vliet heeft een divers Rotterdams aanbod met een geschikt object voor vrijwel iedere zoekvraag. Bent u op zoek naar een kantoorruimte waarbij het mogelijk is om na verloop van tijd uit te breiden? Of wilt u een bedrijfspand dat vanaf de A15 bij Rotterdam bereikbaar is?

Wat voor bedrijfsruimte u ook zoekt: onze bedrijfsmakelaars brengen u hiermee in contact. Zelfs als het object geen onderdeel uitmaakt van ons eigen aanbod.

Dé bedrijfsmakelaar van Rotterdam en omstreken

Van Vliet helpt al tientallen jaren ondernemers om mogelijkheden te zien en kansen te benutten. Als one-stop-shop, kunt u bij ons terecht voor alles wat met bedrijfsmatig vastgoed te maken heeft. Of dat nu het huren van een bedrijfspand in Dordrecht of de taxatie van bouwgrond is. Bij Van Vliet vindt u alle kennis over vastgoed onder één dak.