Filter

Ons actuele aanbod in Rotterdam

Sorteer op:

Rotterdam - Alblasserdamstraat 10-098

Bedrijfsruimte: 18 m2

€ 55.000,- k.k.

NIEUW

Rotterdam - Laagjes 4b

Kantoorruimte: 228 m2

€ 2.100,- per maand

Rotterdam - Veilingweg 6-8

Bedrijfsruimte: 185 m2

Kantoorruimte: 69 m2

€ 3.180,- per maand

Rotterdam - Stolwijkstraat 51a

Bedrijfsruimte: 220 m2

Kantoorruimte: 45 m2

€ 2.425,- per maand

Rotterdam - Langenhorst 241

Winkelruimte: 125 m2

€ 1.550,- per maand

Onder optie

Rotterdam - Waalhaven Z.z. 2bg

Kantoorruimte: 70 m2

€ 1.250,- per maand

Onder optie

Rotterdam - Charloisse Lagedijk 643

Bedrijfsruimte: 262 m2

€ 325.000,- k.k.

Verkocht

Rotterdam - Waalhaven Z.z. 2

Kantoorruimte: 453 m2

€ 140,- per m2 per jaar

Rotterdam - Aristotelesstraat 32-34

Bedrijfsruimte: 6.458 m2

Buitenterrein: 1.150 m2

€ 190.000,- per jaar

Bedrijfsruimte in Rotterdam huren? Ruim aanbod bedrijfspanden in en rond Rotterdam

Zoekt u een geschikt bedrijfspand in Rotterdam dat u ofwel kunt huren of kopen? Dan nodigen wij u uit om ons aanbod bedrijfsruimte in Rotterdam en omgeving te verkennen! Bij Van Vliet Bedrijfsmakelaars zijn we namelijk goed in Rotterdam vertegenwoordigd. Met bedrijfspanden van enkele tientallen vierkante meters tot een veelvoud daarvan.

Ons aanbod bevat objecten van ieder formaat waardoor wij in staat zijn om bedrijven van ieder formaat van dienst te zijn. Zo kunt u ook bij ons terecht wanneer u een kleine kantoorunit zoekt. Bent u van plan om uit te breiden? Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag met het vinden van de juiste bedrijfsruimte in Rotterdam.

Door ons uitgebreide netwerk kunt u ons voor vrijwel ieder doeleinde omtrent bedrijfsmatig vastgoed in Rotterdam en omstreken inschakelen. Behalve het kopen of huren van een bedrijfsruimte kunt u Van Vliet ook inschakelen voor een taxatie of vastgoedbeheer. Met dezelfde kwaliteit die u van onze bedrijfsmakelaars gewend bent.

Representatieve kantoorruimte in het hart van Rotterdam

Van een kantoorruimte aan de Coolsingel of Westblaak tot een eigentijds bedrijfspand in Charlois. Van Vliet heeft een divers Rotterdams aanbod met een geschikt object voor vrijwel iedere zoekvraag. Bent u op zoek naar een kantoorruimte waarbij het mogelijk is om na verloop van tijd uit te breiden? Of wilt u een bedrijfspand dat vanaf de A15 bij Rotterdam bereikbaar is?

Wat voor bedrijfsruimte u ook zoekt: onze bedrijfsmakelaars brengen u hiermee in contact. Zelfs als het object geen onderdeel uitmaakt van ons eigen aanbod.

Dé bedrijfsmakelaar van Rotterdam en omstreken

Van Vliet helpt al tientallen jaren ondernemers om mogelijkheden te zien en kansen te benutten. Als one-stop-shop, kunt u bij ons terecht voor alles wat met bedrijfsmatig vastgoed te maken heeft. Of dat nu het huren van een bedrijfspand in Dordrecht of de taxatie van bouwgrond is. Bij Van Vliet vindt u alle kennis over vastgoed onder één dak.