Filter

Ons actuele aanbod in Zwijndrecht

Sorteer op:

Zwijndrecht - Lindtsedijk 88a-d

Kantoorruimte: 325 m2

Units vanaf: 61 m² kantoorruimte

€ 135.000,- k.k.

Zwijndrecht - Lindtsedijk 12Z2-6 0ong

Bedrijfsruimte: 245 m2

Units vanaf: 47 m² bedrijfsruimte

€ 595,- per maand

Zwijndrecht - Dollard 28

€ 695.000,- k.k.

Zwijndrecht - Daltonstraat 45

Kantoorruimte: 282 m2

€ 2.750,- per maand

Onder optie

Zwijndrecht - Hof van Holland 106

€ 599.000,- k.k.

Zwijndrecht - Hof van Holland 93

€ 1.885.000,- k.k.

Zwijndrecht - Scheepmakerij 300b

Kantoorruimte: 274 m2

€ 115,- per m2 per jaar

Verhuurd

Zwijndrecht - Scheepmakerij 300a

Kantoorruimte: 207 m2

€ 115,- per m2 per jaar

Verhuurd

Zwijndrecht - Dollard 28

Winkelruimte: 220 m2

€ 5.225,- per maand

Zwijndrecht - Fruiteniersstraat 45

Kantoorruimte: 217 m2

Units vanaf: 32 m² kantoorruimte

€ 395,- per maand

Bedrijfsruimte in Zwijndrecht te huur en te koop

Van Develpoort tot bedrijventerrein Bakestein: Zwijndrecht heeft een groot en divers aanbod bedrijfspanden te huur of te koop. Van Vliet heeft behalve het eigen aanbod een uitgebreid netwerk om iedere ondernemer, klein en groot, met het juiste bedrijfspand te kunnen koppelen. Hierdoor kunnen wij op basis van uw wensen de ideale bedrijfs-/kantoorruimte in Zwijndrecht vinden.

Zwijndrecht is een zeer aantrekkelijke vestigingslocatie vanwege de uitstekende bereikbaarheid. Bedrijventerrein Develpoort is bijvoorbeeld centraal gelegen tussen de spoorlijn en de A16. Bakestein, een relatief nieuwe vestigingslocatie, is tevens aan de A16 gelegen waar verschillende kleine en grote units beschikbaar zijn.

U kunt bij Van Vliet Bedrijfsmakelaars terecht voor een bedrijfspand in Zwijndrecht van ieder formaat. Vanaf enkele tientallen meters tot grote functionele bedrijfshallen. Winkelruimte in Zwijndrecht nodig zoals aan het Hof van Holland (Winkelcentrum Walburg) of in het Winkelcentrum Noord? Van Vliet koppelt u aan het pand dat perfect bij uw activiteiten en doelgroep past!

Ruim aanbod praktijk- en winkelruimte

Zoekt u geen typisch bedrijfspand maar een winkel- of praktijkruimte in Zwijndrecht? Ook dan kunt u rekenen op het aanbod van Van Vliet. Op diverse centrale plekken hebben wij namelijk prachtige praktijk- en winkelruimtes beschikbaar.

Deze locaties zullen voor uw doelgroep in en buiten Zwijndrecht uitstekend bereikbaar zijn. Zoals altijd kunt u rekenen op representatieve ruimtes waarmee u uw bezoekers een prettige ervaring kunt bieden. Mogelijkheden zien en kansen benutten. Dat is waar Van Vliet voor staat. Ook als u geen passend object kunt vinden, kunnen onze bedrijfsmakelaars middels ons extensieve netwerk u helpen om het juiste object te ontdekken.

De bedrijfsmakelaar van Zwijndrecht en Dordrecht tot Rotterdam

Heeft u niet een geschikte bedrijfsruimte in Zwijndrecht binnen ons aanbod kunnen vinden? Dan laten we u graag kennismaken met een van onze objecten in nabijgelegen plaatsen. Wat dacht u van een bedrijfspand in Dordrecht of Hendrik-Ido-Ambacht? Ons aanbod rijkt van Gorinchem tot de Coolsingel. Wat voor bedrijfsruimte u ook zoekt: Van Vliet Bedrijfsmakelaars & Adviseurs heeft het!