Skip to main content

Nieuwbouw Hoogendijk

in diverse afmetingen op bedrijventerrein Hoogendijk
Beschikbare unitsDownload Brochure
Bedrijfsruimte

127 m² tot 182 m²

Kantoor

41 m² tot 127 m²

Start bouw

Reeds gestart in maart 2020.

Verwachte oplevering

Q4 2020 / Q1 2021

Beschikbare units

Klik op een object voor meer informatie.

Nieuwbouw Hoogendijk, Alblasserdam

Representatief nieuwbouwproject gelegen op een herkenbare zichtlocatie aan de entree van bedrijventerrein Hoogendijk in Alblasserdam. Het nieuwbouwproject bestaat uit 8 moderne en functionele bedrijfs-/kantoorruimten. De bedrijfs-/kantoorunits 1 t/m 6 zijn gelegen aan de zichtzijde van het bedrijfsverzamelgebouw en worden volledig uitgevoerd in twee bouwlagen (2x ca. 129 m² voor de hoekunits 1 en 6 en 2x ca. 127m² voor de tussenunits 2 t/m 5), te weten een bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping.

De bedrijfsunits 7 en 8 zijn gelegen aan de achterzijde van het gebouw en bestaan uit een bedrijfshal van ca. 181,5 m² met (merendeels) een vrije hoogte van ca. 6,50 meter die gedeeltelijk voorzien zal worden van een verdiepingsvloer met kantoorruimte (ca. 41 m²). Alle bedrijfsunits beschikken over 5 toebedeelde eigen parkeerplaatsen.

Interesse?

Interesse in een object of meer informatie nodig?

Download Brochure

Meer informatie?
0180 – 43 43 43

Locatie

De bedrijfs-/kantoorruimten zijn gelegen op eigen grond en beschikken over een zeer compleet en net opleverniveau. De bedrijfsruimten worden o.a. opgeleverd met een onderheide betonvloer met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m², een elektrische overheaddeur, ledverlichting, uitstortgootsteen en verwarming. De kantoorruimten zullen o.a. worden opgeleverd met een systeemplafond, afgewerkte wanden (gesausd glasweefsel), pantry, toilet, verwarming, koeling en wandgoten.

Het bedrijfsverzamelgebouw wordt onder architectuur gerealiseerd op een herkenbare en uitstekend bereikbare locatie op een steenworp afstand van de op- en afritten van rijksweg A15.

Download Brochure 0180 43 43 43

© 2019 Van Vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs