Nieuwbouw Malachiet, fase 2

Nieuwbouw bedrijfs-kantoorruimten in diverse afmetingen op bedrijventerrein Dordtse Kil 3
Beschikbare unitsDownload Brochure
Bedrijfsruimte

166 m² t/m 230 m²

Kantoor

77 m² tot 199 m²

Start bouw

1e kwartaal 2020

Verwachte oplevering

3e kwartaal 2020

Beschikbare units

Klik op een object voor meer informatie.

Nieuwbouw de Malachiet fase II, Dordrecht

Representatief nieuwbouwproject bestaande uit 10 moderne en functionele bedrijfs-/kantoorruimten in verschillende afmetingen. Het bedrijfsverzamelgebouw wordt onder architectuur gebouwd, wordt zeer compleet opgeleverd en is gesitueerd op het moderne bedrijventerrein Dordtse Kil III, op korte afstand van de op- en afritten van rijksweg A16 en provinciale weg N3.

De bedrijfs-/kantoorruimten zijn gelegen op eigen grond en bestaan uit een bedrijfshal die o.a. wordt voorzien van een betonvloer met een vloerbelasting van 1.500 kg/m², ca. 6,50 meter vrije hoogte, ledverlichting, verwarming en een elektrisch bedienbare overheaddeur.

Het kantoorgedeelte wordt uitgevoerd in twee bouwlagen en zal eveneens worden opgeleverd met een compleet en net opleverniveau, o.a. wanden afgewerkt met gesausd glasweefsel, systeemplafonds, verwarming en koeling, alsmede een pantry en toilet.

Interesse?

Interesse in een object of meer informatie nodig?

Download Brochure

Meer informatie?
0180 – 43 43 43

Locatie

Het bedrijfscomplex zal worden gerealiseerd aan de Malachiet, op zichtlocatie vanaf de doorgaande Aquamarijnweg. Via deze weg wordt de Kil III en in de toekomst ook Kil IV ontsloten. In de directe nabijheid is een breed scala aan bedrijven gevestigd, waaronder Makro, TNT Express, Harkema, Electro Supply, Rob Heijkoop Trading en Boon B.V.

Door de belangrijkste uitvalswegen de A16 (Rotterdam– Breda – Antwerpen) en via de N3 (Dordrecht-Papendrecht) de A15 (Europoort-Rotterdam- Gorichem) is de locatie uitstekend bereikbaar. De locatie is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Download Brochure0180 43 43 43