Nieuwbouw Cornelisland Fase V

9 grote bedrijfshallen met dock
Beschikbare unitsDownload Brochure

5

Fase
Bedrijfsruimte

ca. 1.095 m² tot ca. 1.279 m²

Kantoor

ca. 100 m²

Start bouw

Q2 2019

Verwachte oplevering

Q3 2020

Beschikbare units

Klik op een object voor meer informatie.

Bedrijventerrein Cornelisland
Fase V Ridderkerk

Het nieuwbouwproject Cornelisland fase V betreft een door Progam nieuw te ontwikkelen hoogwaardig bedrijfsgebouw bestaande uit 9 geschakelde bedrijfs-/kantoorruimten voorzien van een laad-/loskuil met dock en een overheaddeur op maaiveldniveau. De bedrijfspanden variëren van ca. 1.095 m² tot ca. 1.279 m² bedrijfsruimte met ca. 100 m² kantoor.

Het gebouw wordt onder fraaie architectuur gebouwd en is gesitueerd op het moderne en uitstekend bereikbare bedrijventerrein Cornelisland, direct langs de rijkswegen A15 en A16.

Interesse?

Interesse in een object of meer informatie nodig?

Download Brochure

Meer informatie?
0180 – 43 43 43

Locatie

Bedrijventerrein Cornelisland is het nieuwste in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein in Ridderkerk, op de grens van Barendrecht, Ridderkerk en Rotterdam. Ten opzichte van de Rotterdamse haven, de haven van Antwerpen en de Port of Moerdijk kan deze locatie logistiek gezien als uitstekend worden aangemerkt. 

Het bedrijventerrein ligt direct aan de op- en afritten van Knooppunt Ridderkerk, waar de rijkswegen A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) tezamen komen. Het terrein is goed zichtbaar vanaf rijksweg A15 en A16.

Het terrein is gelegen achter de woonboulevard Cornelisland in Barendrecht. Op het bedrijventerrein zijn reeds gevestigd Transportonderneming A. Hak, het distributiecentrum van PostNL, MAN Truckservice, Louwman, AllSafe en diverse bedrijfsverzamelgebouwen. Daarnaast is het nieuwbouwplan van DGH voor een grootschalig distributiecentrum in ontwikkeling.

Download Brochure0180 43 43 43