Prijs:
€ 395.000,- k.k.
Beschikbaarheid:
Direct

Omschrijving

Voormalig theater met een oppervlakte van ca. 195 m² gelegen op een rustige locatie in een woonomgeving onder aan de oude dijk en op loopafstand van het centrum van Maassluis en het metrostation Centrum.

Het voormalige theater bestaat uit een entree/ontvangstruimte met sanitaire voorzieningen aan de voorzijde en een daarachter gelegen (theater)zaal met podium.

De locatie heeft de enkelbestemming ‘Wonen’ en de functie-aanduiding ‘Maatschappelijk’.

Locatie:

Het voormalige theater ‘Luxor’ is gelegen in een woonomgeving onder aan de oude dijk en op loopafstand van het centrum van Maassluis en het metro-station Centrum. De op- en afritten van rijksweg A20 zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Afmetingen:

Het voormalige theater heeft een oppervlakte van ca. 195 m².

Parkeren:

In de directe omgeving is (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar in het openbaar gebied.

Bestemming:

In het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ (onherroepelijk, vastgesteld d.d. 17 december 2013) heeft de aangeboden locatie de enkelbestemming ‘Wonen’ en de dubbelbestemmingen ‘Waarde – Archeologie – 6’ en ‘Waterstaat – Waterkering’. Tevens heeft de locatie de functie-aanduiding ‘maatschappelijk’. De maximum bouwhoogte is 3 meter.

De voor ‘Wonen’ aangewezen gronden zijn bestemd voor grondgebonden woningen. Ter plaatse van de aanduiding ‘maatschappelijk’, tevens voor maatschappelijke voorzieningen.

Bouwjaar:

1923 (bron: BAG-viewer).

Energielabel:

D, geldig tot 13 december 2033.

Kadastrale gegevens:

 • gemeente : Maassluis;
 • sectie : D;
 • nummer : 8490;
 • groot : 272 m² eigen grond.

Bouwaard/algemeen:

 • randfundering;
 • metselwerk gevels;
 • houten kozijnen voorzien van beglazing;
 • plat dak voorzien van bitumineuze dakbedekking, gedeeltelijk voorzien van ballast laag;
 • meterkast met aansluitingen voor elektra, gas, water en telefonie/internet;
 • brandslanghaspel.

Voorzieningen/specificaties:

 • entree voorzien van tochtportaal aan de voorzijde;
 • ontvangstruimte aan de voorzijde voorzien van houten vloer afgewerkt met linoleum, een systeemplafond, vrije hoogte van ca. 2,75 meter, verwarming door middel van cv-installatie met radiatoren en convectoren, een bar, een pantry, een dames-toiletgroep, een herentoiletruimte en een ronde schuifwand;
 • voormalige theaterzaal voorzien van tegels in zandbed met daarover tapijt, een systeemplafond met een vrije hoogte van ca. 3,98 meter, verwarming door middel van cv-installatie met radiatoren en een dubbele deur naar buiten.

Koopsom:

Bieden vanaf € 395.000,- kosten koper.

As is, where is:

De in deze verkoopbrochure gepresenteerde verkoop is gebaseerd op het ‘as is, where is’-principe waarbij het eigendom wordt aanvaard in de feitelijke, commerciële, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht, aldus met alle fouten en met inbegrip van alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal na voltooiing van de transactie geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden en zal slechts in beperkte mate garanties en verklaringen verstrekken.

Oplevering:

Per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

0180 - 43 43 43

Op werkdagen bereikaar vanaf 08:30

Download brochure Bel me terug Stuur een mail
Print deze pagina