Kantoorruimte:
530 m2
Prijs:
€ 4.850,- per maand
Beschikbaarheid:
In overleg
Servicekosten:
€ 35,- per m2 per jaar

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte/showroom van ca. 530 m² gelegen op de 1e verdieping van een herkenbaar gelegen bedrijfsverzamelgebouw langs de doorgaande weg en aan één van de entrees van winkelcentrum De Meent in het centrum van Papendrecht.

De kantoorruimte is jarenlang in gebruik geweest als showroom-/kantoorruimte in de modebranche en beschikt over een keurig afwerkingsniveau.

Winkelcentrum De Meent betreft het winkelhart/hoofdwinkelcentrum van Papendrecht met een diversiteit aan zowel landelijke als lokale winkelketens, alsmede diverse horecavestigingen. In de directe omgeving is ruime parkeergelegenheid aanwezig, o.a. in de 2 parkeergarages.

Flexibele huurperioden en deelverhuur bespreekbaar!

Locatie:

Winkelcentrum De Meent betreft het winkelhart/hoofdwinkelcentrum van Papendrecht en heeft door haar gevarieerde winkel- en horeca-aanbod een sterke functie voor de omgeving. In winkelcentrum De Meent zijn o.a. gevestigd: de supermarkten Jumbo, Dirk van den Broek en Lidl, Van Haren, Hema, Action, C&A, Zeeman, Terstal, Primera, Il Mercato en Kippie Papendrecht, alsmede diverse lokale winkeliers en horecavestigingen.
De locatie biedt uitstekende verbindingen van en naar rijksweg A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem), rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) en de N3, en is tevens goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Afmetingen:

Ca. 530 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping met entree op de begane grond.

Energielabel:

C, geldig tot 21 oktober 2026.

Parkeren:

Op korte afstand van de kantoorruimte bevinden zich 2 openbare parkeergarages (eerste 2 uur gratis parkeren), alsmede een gratis parkeerterrein op loopafstand (blauwe zone).

Daarnaast zijn op het parkeerdek ca. 25 parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur. Het parkeerdek is te bereiken door middel van een autoliftinstallatie.

De huurprijs bedraagt € 750,- per parkeerplaats per jaar excl. BTW. Minimaal 15 stuks.

Bestemming:

Conform de Beheersverordening Papendrecht heeft de locatie de bestemming ‘Centrum’. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

 • detailhandel;
 • dienstverlening;
 • zelfstandige kantoren.

Bouwaard/algemeen:

 • onderheide fundering;
 • opbouw betonconstructie;
 • betonvloer;
 • metselwerk gevels;
 • aluminium kozijnen met isolerende beglazing.

Voorzieningen/specificaties:

 • begane grond: zij-entree met trapopgang en liftinstallatie;
 • 1e verdieping: overloop/gang met dames en herentoiletgroep en een pantry, alsmede toegang tot de riante, vrij indeelbare showroom-/kantoorruimte;
 • entree met intercominstallatie en automatische deuropener;
 • vloerafwerking deels laminaat, deels pvc-stroken;
 • systeemplafond met spotverlichting, verlichtingsarmaturen en luchtbehandeling;
 • vrije hoogte onder het systeemplafond ca. 2,68 meter hoog;
 • verwarming door middel van cv-installatie met radiatoren.

Reclamevoering:

Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:

€ 4.850,- per maand exclusief servicekosten exclusief BTW.

Servicekosten:

Het voorschot servicekosten bedraagt € 35,- per m² per jaar exclusief BTW voor onderstaande leveringen en diensten:

 • verbruik elektra, gas, water (inclusief vastrecht);
 • periodiek onderhoud technische installaties;
 • glasverzekering;
 • schoonmaak algemene ruimte;
 • administratiekosten.

Huurperiode:

In nader overleg.

Huurbetaling:

Per maand vooruit.

Huurverhoging:

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:

De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering
In nader overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

0180 - 43 43 43

Vandaag bereikbaar tot 17:30

Download brochure Bel me terug Stuur een mail
Print deze pagina