Prijs:
€ 77.000,- per jaar
Beschikbaarheid:
In overleg

Omschrijving

Ca. 3.080 m² buitenterrein gelegen aan de Hofhoek in Poortugaal. Het terrein is grotendeels omheind, verhard middels betonklinkers, heeft een water- en elektra aansluiting en verlichting.

Locatie:

Het terrein is uitstekend bereikbaar met zowel de auto alsmede het openbaar vervoer. De locatie ligt direct aan de verbindingsweg tussen Rotterdam en de haven. Het metrostation en de bus liggen op loopafstand.

Afmetingen:

Buitenterrein: ca. 3.080 m².

Bestemming:

Bedrijfsdoeleinden t/m categorie 2.

Huurprijs:

€ 77.000,- per jaar exclusief BTW.

Huurperiode:

In overleg.

Huurbetaling:

Per maand vooruit.

Huurverhoging:

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:

De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 17-02-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 15-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling:

Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief BTW.

Omzetbelasting:

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:

Op korte termijn beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

0180 - 43 43 43

Op werkdagen bereikaar vanaf 08:30

Download brochure Bel me terug Stuur een mail
Print deze pagina