Winkelruimte:
172 m2
Prijs:
€ 299.500,- k.k.
€ 2.250,- per maand
Beschikbaarheid:
Direct

Omschrijving

Een tweetal appartementsrechten die recht geven op het uitsluitende gebruik van een winkelruimte gelegen het Dillenburgplein 4 te Ridderkerk.

Het object bestaat uit een winkelruimte, een verblijfsruimte en een daarachter gesitueerd magazijn / opslagruimte. Het geheel is gesitueerd in de plint van een appartementencomplex dat bestaat uit winkels in de plint en daarboven gelegen maisonnettewoningen.

Het goed lopende buurtwinkelcentrum Dillenburgplein is gelegen in woonwijk Slikkerveer. Hier zijn onder anderen gevestigd een AH supermarkt, een reisbureau, een sigarenwinkel, een Chinees restaurant, Kruidvat, diverse kledingwinkels, een gezondheidswinkel, een slagerij, een winkel met kappersbenodigdheden, een cadeauwinkel en een kapper.

Locatie:

Dillenburgplein is via de Rotterdamseweg, de Randweg en de Johan Sebastian Bachstraat goed te bereiken vanaf de rijkswegen A15 en A16. Parkeren is gratis (blauwe zone).

Afmetingen:

 • winkelruimte : ca. 50 m²;
 • verblijfsruimte : ca. 38 m²;
 • magazijn : ca. 84 m².

Parkeren:

Buurtwinkelcentrum Het Dillenburgplein beschikt in totaal over ca. 165 gratis parkeerplaatsen.

Bestemming:

Conform het vigerende bestemmingsplan Woongebied Ridderkerk is de bestemming “Gemengd – 2”, daaronder valt o.a.:

 • detailhandel;
 • dienstverlening.

Energielabel:

A, geldig t/m 22 februari 2033.

Bouwjaar:

1978 (bron: BAG-viewer).

Kadastrale gegevens:

 • gemeente : Ridderkerk;
 • sectie : A;
 • nummer : 7886;
 • appartementsindex : A2 en A3.

Bouwaard/algemeen:

 • onderheide betonfundering;
 • onderheide betonvloer;
 • opbouw traditionele bouw;
 • gemetselde unitscheidende wanden;
 • gevel voorzijde hardglazen pui;
 • gevel achterzijde metselwerk;
 • meterkast met aansluitingen voor elektra, gas en water en aan de achterzijde een tweede aansluiting voor gas en elektra.

Reclamevoering:

Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Vraagprijs:

€ 299.500,- k.k. (géén BTW).

Huurprijs:

€ 2.250,- per maand exclusief servicekosten exclusief BTW.

Servicekosten:

Nader te bepalen.

Huurperiode:

5 jaar.

Huurbetaling:

Per maand vooruit.

Huurverhoging:

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:

De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de
huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Vereniging van Eigenaars:

De VvE ‘Vereniging van Eigenaren Dillenburgplein 4, 6, 28 en 30 te Ridderkerk’ is niet actief.

Oplevering:

Per direct beschikbaar.

As is, where is:

De in deze verkoopbrochure gepresenteerde verkoop is gebaseerd op een ‘as is, where is’-principe waarbij het eigendom wordt aanvaard in de feitelijke, commerciële, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht, aldus met alle fouten en met inbegrip van alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De Verkoper zal na voltooiing van de transactie geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden en zal slechts in beperkte mate garanties en verklaringen vertrekken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

0180 - 43 43 43

Op werkdagen bereikaar vanaf 08:30

Download brochure Bel me terug Stuur een mail
Print deze pagina