Winkelruimte:
94 m2
Prijs:
€ 1.500,- per maand
Beschikbaarheid:
In overleg

Omschrijving

Representatieve winkelruimte van ca. 94 m² in buurtwinkelcentrum Vlietplein in Ridderkerk.

De winkelruimte is centraal en herkenbaar gelegen in het winkelgebied, heeft een fraaie breed front en goede laad-/losmogelijkheden aan de achterzijde van de winkel.

Locatie:

Winkelcentrum Vlietplein is middelgroot wijkwinkelcentrum in de wijk Drievliet in Ridderkerk. Het centrum heeft een goed en gevarieerd winkelaanbod en huisvest onder andere Trekpleister, Plus Supermarkt, Primera, Slagerij Gelderblom, groentewinkel, fietsenwinkel en apotheek. Nabij het winkelcentrum is Action gevestigd.

Afmetingen:

Ca. 94,20 m² VVO winkelruimte.

Parkeren:

Ruime openbare parkeergelegenheid (gratis) in de directe nabijheid.

Bestemming:

Conform de ‘Centrum Ridderkerk, vastgesteld d.d. 13 december 2022, is de vigerende bestemming ‘Gemengd-2’. Ter plaatse zijn toegestaan:

 • detailhandel;
 • maatschappelijke voorziening;
 • dienstverlening;
 • horeca-1.

Energielabel:

A, geldig t/m 8 september 2024.

Voorzieningen/specificaties (in de basis casco:

 • systeemplafond met verlichting*;
 • vrije hoogte onder systeemplafond ca. 2,84 meter;
 • aluminium pui met elektrische schuifdeur;
 • meterkast met aansluitingen gas, water en elektra;
 • toiletruimte*;
 • pantry*;
 • achter/expeditiedeur.

* In de basis wordt de winkel casco verhuurd. Bovenstaande met * gemarkeerde voorzieningen zijn aangebracht door een vorige huurder. Deze zaken zijn in de winkel achtergelaten en mogen om niet worden gebruikt en behoren nadrukkelijk niet tot het gehuurde.

Reclamevoering:

Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:

€ 1.500,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:

Per maand wordt € 0,87 exclusief BTW in rekening gebracht ten behoeve van het ontstoppingsfonds.

Huurperiode:

In nader overleg.

Huurbetaling:

Per maand vooruit door middel van automatische incasso.

Huurverhoging:

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:

De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in 14 december 2022 met bijbehorende Algemene Bepalingen op 19 december 2022 gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 2022/36.

Zekerheidstelling:

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een twee maanden huur. Een bankgarantie dient te worden afgegeven door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Omzetbelasting:

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de
huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:

Op korte termijn mogelijk.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

0180 - 43 43 43

Vandaag bereikbaar tot 17:30

Download brochure Bel me terug Stuur een mail
Print deze pagina