Winkelruimte:
92 m2
Frontbreedte:
375 cm
Prijs:
€ 385.000,- k.k.
€ 2.295,- per maand
Beschikbaarheid:
Direct
Servicekosten:
€ 405,- per maand

Omschrijving

Winkelruimte van ca. 71 m² b.v.o. gelegen op eigen grond in het overdekte winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam-IJsselmonde. De winkelruimte beschikt over een frontbreedte van ca. 3,75 meter en is gelegen naast Dirk van den Broek en nabij één van de uitgangen. Aan de achterzijde van het object bevindt zich een verblijfsruimte met achteruitgang.

Winkelcentrum Keizerswaard bestaat in totaal uit circa 90 winkels en is één van de grootste en bekendste winkelcentra van Rotterdam. Het winkelaanbod is zeer ruim en divers. In het winkelcentrum zijn o.a. gevestigd: de supermarkten Dirk van den Broek, Albert Heijn, Jumbo en Lidl, diverse winkels in huishoudelijke artikelen als Blokker, Hema en Action, diverse kledingzaken, enkele bakkers, twee slagers, diverse horecaondernemingen, etc.

Locatie:

De winkelruimte is gelegen in het overdekte winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam-IJsselmonde. Het winkelcentrum is zowel per auto als met het openbaar vervoer (tram en bus) uitstekend bereikbaar. Het winkelcentrum is van maandag tot en met zaterdag geopend van 07:00 uur tot 22:00 uur. Op vrijdag is het koopavond en zijn de winkels tot en met 21:00 uur geopend. Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag en zijn diverse winkels geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. De supermarkten zijn elke zondag open.

Afmetingen:

 • winkelruimte : ca. 71 m²;
 • vrije hoogte : ca. 4,15 meter;
 • bergzolder : ca. 21 m²;
 • vrije hoogte : ca. 2,00 meter.

Parkeren:

Parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum alsmede op het parkeerdek.

Bestemming:

Het object valt binnen het bestemmingsplan “IJsselmonde-Centrum” met als bestemming ‘Gemengd-2’ en bestemd voor detailhandel.

Bouwjaar:

1984 (bron: Bag-viewer).

Energielabel:

Volgt z.s.m.

Kadastrale gegevens:

 • gemeente : IJsselmonde;
 • sectie : D;
 • nummer : 3649;
 • grootte : 71 m² eigen grond.

Bouwaard/algemeen:

 • onderheide betonfundering;
 • onderheide betonvloer;
 • opbouw staalconstructie;
 • gemetselde spouwmuren achterzijde;
 • buitenwand voorzien van keramische tegels;
 • aluminium pui met enkel glas aan de voorzijde;
 • betonnen dakvloer met isolatie en bitumineuze dakbedekking;
 • meterkast met aansluitingen voor elektra, gas en water.

Vraagprijs:

€ 385.000,- k.k. (géén BTW).

Huurprijs:

€ 2.295,- per maand exclusief servicekosten exclusief BTW.

VvE-bijdrage:

Conform meest recente opgave € 1.217,96 per kwartaal.

Reclamevoering:

Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurperiode:

5 jaar.

Huurbetaling:

Per maand vooruit.

Huurverhoging:

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:

De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling:

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

As is, where is:

De in deze verkoopbrochure gepresenteerde verkoop is gebaseerd op een ‘as is, where is’-principe waarbij het eigendom wordt aanvaard in de feitelijke, commerciële, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht, aldus met alle fouten en met inbegrip van alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal na voltooiing van de transactie geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden en zal slechts in beperkte mate garanties en verklaringen vertrekken.

Oplevering:

Per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

0180 - 43 43 43

Op werkdagen bereikaar vanaf 08:30

Download brochure Bel me terug Stuur een mail
Print deze pagina