Bedrijfshal:
2.647 m2
Kantoorruimte:
2.647 m2
Vanaf:
115 m² bedrijfsruimte
Prijs:
€ 210.000,- v.o.n.
Beschikbaarheid:
In overleg
Parkeerplaatsen:
3

Omschrijving

LAYERS Sliedrecht

LAYERS Sliedrecht wordt gerealiseerd aan de Lelystraat op Bedrijventerrein Nijverwaard. Op deze locatie in de Drechtsteden worden 40 LAYERS-units gebouwd. Al deze units zijn te koop en variëren in grootte van 115 m² tot 160 m², bestaand uit een begane grond en een volledige verdiepingsvloer. De units zijn aan elkaar te koppelen, waardoor de mogelijkheid ontstaat om grotere oppervlaktes te creëren. Tot slot beschikt elke unit over twee of drie parkeerplaatsen.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij naar de brochure en de projectwebsite.

LAYERS
LAYERS creëert bedrijfsruimtes waar ondernemers hun volgende stap kunnen zetten en met trots kunnen ondernemen. LAYERS onderscheidt zich door een einde te maken aan de grijze, blikkerige bedrijfsruimtes die op alle bedrijventerreinen zijn waar te nemen. De onderscheidende architectuur, het gebruik van veel glas en het bekleden van hout aan de gevel geven LAYERS zijn unieke look & feel.

Beschikbaar
De totale vloeroppervlakten variëren van 115 m² tot 160 m² verdeeld over een begane grond en een volledige verdiepingsvloer. De koopsommen starten vanaf €210.000 en lopen tot €320.000 VON te vermeerderen met BTW. LAYERS wil elke trotse ondernemer aanspreken, zowel in prijs als in het uiterlijk van de units.

Voor een gedetailleerd overzicht verwijzen we u naar de bijgevoegde brochure. Vraag ons naar de actuele beschikbaarheid.

Opleveringsniveau

 • Overheaddeur* (elektrisch bedienbaar);
 • Aluminium harmonicadeuren voorzien van glas* (handmatig bedienbaar);
 • Begane grondvloer beton monoliet glad (1.000kg/m²);
 • Verdiepingsvloer bestaat uit kanaalplaatvloer met naden opgevuld (400kg/m²);
 • Raamkozijnen aluminium voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters;
 • Meterkast voorzien van invoer elektra/water/internet (aansluitkosten niet in koopsom inbegrepen);
 • Dak doorvoer ter voorbereiding aanleg zonnepanelen;
 • Vrije hoogte begane grond ca. 3,5 m;
 • Vrije hoogte eerste etage ca. 2,3 m.

Planning
De bouw vangt aan in kwartaal 3 van 2023 en de omgevingsvergunning is verleend. De verwachte oplevering is in kwartaal 1 van 2024, echter zijn hieraan geen rechten te ontlenen.

Bestemming
De bestemming van het perceel is ‘Bedrijf’. De locatie is daarmee bestemd voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten die zijn genoemd in bedrijvenlijst tot en met milieucategorie 4.1. Voor de bedrijvenlijst en aanvullende informatie over de bestemming kunt u de projectmakelaar raadplegen.

Projectnotaris

Notariaat Van Benthem & Keulen te Utrecht zal de overdracht begeleiden. Daarbij worden opgesteld:

 • Koopovereenkomst (grond);
 • Aannemingsovereenkomst (bouw);
 • Akte van levering.

De akte wordt getekend bij de notaris waarmee het eigendom over gaat op de koper

Omgevingsvergunning
De omgevingsvergunning die nodig is voor de realisatie van de bouw is nog niet verstrekt. Eventuele specifieke vergunningen voor het gebruik zullen door koper moeten worden aangevraagd.

Disclaimer
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving en impressies de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Deze Funda advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.

Interesse in dit object?

0180 - 43 43 43

Op werkdagen bereikaar vanaf 08:30

Download brochure Bel me terug Stuur een mail
Print deze pagina