Bedrijfshal:
560 m2
Kantoorruimte:
257 m2
Prijs:
€ 1.475.000,- v.o.n.
Beschikbaarheid:
In overleg

Omschrijving

Hoogwaardig nieuwbouwproject gelegen op de herkenbare hoeklocatie Marisstraat / Blankenstraat op bedrijventerrein Nijverwaard in Sliedrecht.

Businessunit 6 aan de Marisstraat is de grootste bedrijfsruimte van FORWRD. Opvallend is de bedrijfshal van circa 560 m² groot en inpandig maar liefst ruim circa 9 meter hoog. Deze hal is voorzien van 2 elektrische overheaddeuren. Op de begane grond zijn er een sanitaire ruimte met 2 toiletten, pantry, entreehal en kantoorruimte voor zo’n 4 personen. Deze kantoorruimte zou ook prima dienstkunnen doen als vergaderruimte.

Achter de grote ramen gaan meerdere royale kantoorruimten schuil. Op de 1e verdieping zijn 2 kantoorruimten van maar liefst 112 en 90 m². Ook op deze verdieping zijn er 2 toiletten en een pantry.
De riante vloeroppervlakte van de kantoorruimte op de 1e verdieping biedt volop mogelijkheden. Het nieuwbouwproject bestaat uit 6 moderne bedrijfs-/kantoorruimten in verschillende afmetingen en heeft een moderne en aantrekkelijke uitstraling en een uitstekende bereikbaarheid door de ligging nabij de op- en afritten van rijksweg A15.

In het nieuw te bouwen, duurzame nieuwbouwproject FORWRD. komen in totaal 6 units, welke verschillen in oppervlakte, indeling en ligging en daardoor in een viertal types kunnen worden onderscheiden.

De bouw zal naar verwachting aanvangen in Q4 2022. De oplevering wordt ca. 9 maanden na start bouw verwacht.

De unit van ca. 140 m² groot betreft een bedrijfshal zonder kantoor. De drie units van in totaal ca. 360 m² bestaan uit een bedrijfshal van ca. 250 m² en een kantoorruimte van ca. 110 m². Nog een slag groter is de unit van in totaal ca. 494 m² met een bedrijfshal van ca. 234 m² en een kantoorruimte van ca. 260 m². De grootste variant heeft een totale oppervlakte van ca. 817 m² bestaande uit een bedrijfshal van ca. 560 m² en een kantoorruimte van ca. 257 m².

Afhankelijk van de grootte van de businessunit krijg je op eigen terrein een x-aantal parkeerplaatsen toegewezen. Voor de 6 units zijn er 33 privéparkeerplaatsen beschikbaar. Rond FORWRD. is er ook nog volop openbare parkeergelegenheid. De kantoorruimten worden compleet afgewerkt en bekabeld opgeleverd met keukenblok, toilet, wanden voorzien van gesausd glasvlies, systeemplafonds en wandcontactdozen.

Locatie:

Het nieuwbouwproject FORWRD. is gelegen op bedrijventerrein/ woonboulevard Nijverwaard te Sliedrecht. De op- en afritten van de rijksweg A15 (Rotterdam-Gorinchem-Nijmegen) bevinden zich op slechts enkele autominuten afstand. Direct naast het bedrijventerrein bevindt zich het treinstation met goede verbindingen tussen Dordrecht en Geldermalsen. Door de ligging is de locatie zowel per auto als per openbaar vervoer uitstekend te bereiken. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd: Baby en Tiener Megastore, Rietveld Verlichting, Hareco Hengelsport, Robuuste Tafels, BCC, Leen Bakker, Loods 5 en Berg & Berg.

Verwacht energielabel:

A++.

Bestemming:

Bedrijfsdoeleinden t/m categorie 4.2.

Parkeergelegenheid:

Rond het bedrijfsverzamelgebouw zullen er 33 parkeerplaatsen worden gerealiseerd. Tevens is er in de nabije omgeving volop openbare parkeergelegenheid.

Reclamevoering:

Voorzieningen ten behoeve van reclame-uitingen, dient ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de Gemeente Sliedrecht.

Vereniging van Eigenaren:

Voor dit bedrijfsverzamelgebouw wordt geen Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Indien gewenst kan er in overleg met de medegebruikers een beheercommissie opgestart worden om de gemeenschappelijke delen (mandeling gebied) van het gebouw te onderhouden en in stand te houden.

Verwachte start bouw:

Q4 2022.

Verwachte oplevering:

Ca. 9 maanden na start bouw.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

0180 - 43 43 43

Vandaag bereikbaar tot 17:30

Download brochure Bel me terug Stuur een mail
Print deze pagina