Winkelruimte:
52 m2
Vanaf:
52 m² winkelruimte
Prijs:
€ 105.000,- v.o.n.
€ 900,- per maand
Beschikbaarheid:
In overleg

Omschrijving

Representatieve casco winkelruimte / commerciële ruimte (unit 2) met een oppervlakte van ca. 52 m² gelegen in de (commerciële) plint van een op korte termijn te transformeren appartementencomplex op een uitstekende locatie aan winkelpromenade de Kerkbuurt in het centrum van Sliedrecht. Op de verdieping en achter de commerciële ruimte worden woonappartementen gerealiseerd.
Aan de Kerkbuurt zijn o.a. Action, Hema, supermarkt Jumbo, diverse speciaalzaken en enkele horecaondernemingen gevestigd.

Locatie & bereikbaarheid
De winkelruimte / commerciële ruimte is gelegen aan winkelpromenade de Kerkbuurt, het hoofdwinkelcentrum van Sliedrecht. Aan de Kerkbuurt zijn o.a. Action, Hema, supermarkt Jumbo en diverse speciaalzaken gevestigd. Sliedrecht is een gemeente met ca. 24.000 inwoners. De Kerkbuurt wordt daarnaast goed bezocht door bewoners van omliggende gemeenten.

Winkelpromenade De Kerkbuurt is het (autovrije) winkelhart van Sliedrecht en heeft door zijn gevarieerde winkelaanbod een sterke functie voor de omgeving.
Via de Parallelweg en de Stationsweg is de rijksweg A15 (Rotterdam – Gorinchem) goed bereikbaar.

Afmetingen
Ca. 52 m² winkelruimte / commerciële ruimte.

Parkeren
Gratis openbare parkeergelegenheid op loopafstand.
Bestemming

Conform het vigerende bestemmingsplan Kerkbuurt-Oost, vastgesteld d.d. 28 oktober 2014, is de vigerende bestemming ‘Centrum-1’. Ter plaatse zijn toegestaan:

 • detailhandel (met uitzondering van een supermarkt);
 • dienstverlening;
 • horeca van categorie 2 t/m 4;
 • kantoren;
 • zorgvoorzieningen, zoals medische praktijken, klinieken en dagverblijven, consultatiebureaus en kinderopvang.

Bouwaard/algemeen

 • betonvloer;
 • metselwerk gevels;
 • kunststof kozijnen/puien met isolerende beglazing.

Voorzieningen/specificaties
De winkelruimten / commerciële ruimten worden in casco-staat aangeboden en

worden opgeleverd met de navolgende voorzieningen:

 • betonvloer;
 • nieuwe aluminium puien voorzien van isolerende beglazing en toegangsdeur;
 • toiletruimte;
 • aansluitingen voor elektra, gas, water en telefonie.

Koopsom
€ 105.000,- vrij op naam exclusief BTW.

Optioneel
Indien gewenst kunnen tegen een meerprijs van € 10.000,- exclusief BTW per parkeerplaats 1 of 2 parkeerplaatsen worden bijgekocht aan de achterzijde van het gebouw.

Huurprijs
€ 900,- per maand exclusief servicekosten exclusief BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurperiode
In nader overleg.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurverhoging:

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:

De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 58/2012.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Reclamevoering
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van de VVE.

Oplevering
4e kwartaal 2020.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van Vliet Bedrijfsmakelaars B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Interesse in dit object?

0180 - 43 43 43

Op werkdagen bereikaar vanaf 08:30

Download brochure Bel me terug Stuur een mail
Print deze pagina
Bij bezichtigingen hanteren wij de RIVM richtlijnen.