Winkelruimte:
235 m2
Frontbreedte:
2000 cm
Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Beschikbaarheid:
In overleg

Omschrijving

Vrij gelegen winkelruimte met opslag bestaande uit ca. 339 m² gebruiksoppervlakte. Dit unieke object is gelegen op een perceel eigen grond van 185 m², direct naast de historische molen ‘De Korenbloem’ uit 1705.

Pand is degelijk gebouwd en keurig onderhouden. De winkelruimte beschikt over veel daglichttoetreding en kent een frontbreedte van 20,5 meter.

De mogelijkheid bestaat om het perceel met opstallen aan de achterzijde te verwerven. Dit perceel betreft 405 m² eigen grond. Dit kan eventueel voor een herontwikkeling van toepassing zijn.

Locatie:

Sommelsdijk is gelegen op het eiland Goeree–Overflakkee. Binnen 20 minuten is Ouddorp aan Zee bereikbaar. Rotterdam, Zierikzee en Roosendaal zijn zeer goed bereikbaar.

Afmetingen:

Begane grond

  • winkelruimte : ca. 111 m²;
  • facilitaire ruimte : ca. 75 m².

1e verdieping
Opslagruimte : ca. 111 m²;
Kantoorruimte : ca. 13,8 m²;

Zolder : ca. 25 m²

Parkeren:

Voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Bestemming:

De voor ‘Beschermde dorps- en stadsgebieden’ aangewezen gronden zijn bestemd voor detailhandel.

Bouwjaar:

1920 (bron: BAG-viewer).

Energielabel:

A, geldig t/m 18 april 2033.

Kadastrale gegevens:

  • gemeente : Sommelsdijk;
  • sectie : B;
  • nummer : 6229;
  • grootte : 185 m² eigen grond.

Bouwaard/algemeen:

Het pand is traditioneel gebouwd en voorzien van een dwarskap met dakpannen. Gevels metselwerk. Hout verdiepingsvloeren. Sanitaire voorzieningen. Verwarming en koeling middels airco, géén gas-aansluiting.

Vraagprijs:

€ 325.000,- k.k. (géén BTW).

Notariële overdracht:

In nader overleg.

As is, where is:

Deze verkoop is gebaseerd op een ‘as is, where is’-principe, waarbij het eigendom wordt aanvaard in de feitelijke, commerciële, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht, aldus met alle fouten en met inbegrip van alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De Verkoper zal na voltooiing van de transactie geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden en zal slechts in beperkte mate garanties en verklaringen vertrekken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

0180 - 43 43 43

Op werkdagen bereikaar vanaf 08:30

Download brochure Bel me terug Stuur een mail
Print deze pagina