Perceel oppervlakte:
33.350 m2
Vanaf:
2.141 m² bouwgrond
Prijs:
€ 210,- k.k.
Bouwgrond volume in vierkante meters:
33350 m2
Beschikbaarheid:
Direct

Omschrijving

Bedrijventerrein Bakestein is een A-locatie voor bedrijven in de regio. Het is een modern en ruim opgezet bedrijventerrein met diverse ontwikkelingsmogelijkheden voor uw bedrijf. Bakestein is gelegen langs de A16 op de transportas Rotterdam-Antwerpen. Het bedrijvenpark biedt een vrijwel directe aansluiting op rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda). De rijkswegen A15 en A29 zijn binnen een straal van slechts enkele kilometers bereikbaar.

Op Bakestein is thans een groot aantal bedrijven gevestigd, waaronder logistieke bedrijven, bouwonderneming, dakdekkers, productiebedrijven, automobielbedrijven en diverse handelsbedrijven in het MKB-segment. Tevens zijn gemeentewerf en diverse sportverenigingen op het terrein gelegen.

Bakestein is een hoogwaardig bedrijventerrein met een parkmanagementorganisatie. Het is ruim van opzet, veel groen en omringd door waterpartijen. Er zijn nog diverse bouwgronden te koop voor bedrijven die passen in de milieucategorie tot en met 3.2.

Oppervlaktes en prijzen:

Namens de gemeente Zwijndrecht bieden wij bouwkavels aan die variëren van
ca. 2.000 m² tot ca. 7.000 m². De grondprijzen zijn vanaf € 210,- per m² exclusief BTW, afhankelijk van de ligging van de kavel. Op de gronduitgiftetekening op pagina 5 vindt u de verschillende kavelgroottes en bijbehorende m²-prijzen.

Respectievelijk: kavelnummer, kavelgrootte, m²-prijs, bebouwingspercentrage, minimale bouwhoogte, maximale bouwhoogte status
2, 3.586 m², € 210,-, 50%, 10 meter, 20 meter; onder optie
3, 3.481 m², € 210,-, 50%, 10 meter, 20 meter; onder optie
4, 4.515 m², € 240,-, 60%, 12 meter, 24 meter; onder optie
8, 4.519 m², € 240,-, 70%, 6 meter, 10 meter; onder optie
9, 2.141 m², € 225,-, 70%, 6 meter, 10 meter. onder optie

NB:

Bovengenoemde m²-prijzen zijn kosten koper exclusief BTW.
Neem voor de beschikbaarheid van de kavels contact met ons op.

Parkmanagement:

Op het bedrijventerrein is de ‘Coöperatie Parkmanagement Bakestein U.A.’ actief. De dienstverlening is zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit:
• gebiedsbeheer;
• realisatie zakelijk glasvezel;
• beveiliging;
• vergunningen;
• 230V spanning;
• uitvraag en toezicht op installatie van camera’s, hekwerken, etc.;
• ondersteuning bij oprichten van BIZ/Ondernemersfonds;
• beveiligingsadvies voor individuele ondernemers.

Bij de eigendomsoverdracht worden kopers van de bouwgrond rechtswege lid van deze coöperatie.

Bestemmingsplan:

Volgens het bestemmingsplan ‘Bakestein’ zijn bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan. Zelfstandige kantoren en detailhandel zijn niet toegestaan. Voor de exacte specificaties kunt u het bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bodemgesteldheid:

De bodem is geschikt voor bedrijfsdoeleinden. Bij grondverkoop wordt de bijbehorende bodemrapportage ter beschikking gesteld aan de koper.

Oplevering:

Het is mogelijk om de bouwgrond(en) op korte termijn op te leveren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

0180 - 43 43 43

Op werkdagen bereikaar vanaf 08:30

Download brochure Bel me terug Stuur een mail
Print deze pagina