Winkelruimte:
220 m2
Prijs:
€ 5.225,- per maand
Beschikbaarheid:
In overleg
Servicekosten:
€ 18,- per m2 per jaar

Omschrijving

Winkelruimte van 220 m² op de begane grond in Winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht, omringd met huurders zoals Hunkemöller, Van Haren schoenen, HEMA, Intertoys en enkele modewinkels. In de kern van het Walburgplein is de drukbezochte lunchroom ‘Grand Bras’ gevestigd.

Winkelcentrum Walburg is het grootste en sterkste winkelcentrum van Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht. Het centrum heeft in 2019 een revitalisatie ondergaan. Tevens heeft de gemeente Zwijndrecht de revitalisatie/herinrichting van het openbare parkeerterrein afgerond in 2021. Het gehele terrein is voorzien van klimaat-adaptieve bestrating, straatmeubilair en groenaccenten.

De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe winkels in Walburg geopend. Denk hierbij aan Van Haren Schoenen, Hunkemöller, Intertoys, Romana Fashion, Walter de Lange herenmode, RITEL telefoonwinkel, Cuts & Colours, Norah Mode, ByRenee Mode, Scapino, Lunchroom De Kantine en diverse sportcentra. Winkels als De IJswinckel, Aldi Supermarkt, Slagerij Barten, Bakkerij Voordijk, groente- en fruitwinkel De Marktkoopman & Chocoboss hebben eveneens de weg naar Winkelcentrum Walburg gevonden.

Locatie & bereikbaarheid:

Het winkelcentrum is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Het NS-station Zwijndrecht bevindt zich op ca. 15 minuten loopafstand. Op de circa 1.000 parkeerplaatsen is gratis parkeren van toepassing.

Kerngegevens:

  • Gelegen in Winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht;
  • Metrage Dollard 28: 220,00 m², conform NEN2580.

Energielabel:

A, geldig tot 25 januari 2026.

Afmetingen:

220 m² (conform NEN2580).

Parkeren:

Rondom winkelcentrum Walburg is ruime, gratis openbare parkeergelegenheid beschikbaar.

Bestemming:

Het object valt binnen het bestemmingsplan “Walburg” met als bestemming Centrum. Deze bestemming biedt ruimte aan een breed scala van bedrijvigheid, waaronder detailhandel, medische dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en fitnesscentrum. De voorschriften zijn op aanvraag beschikbaar.

Voorzieningen/specificaties:

De winkelruimte wordt casco opgeleverd.

Reclamevoering:

Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:

€ 285,- m² per jaar exclusief servicekosten exclusief BTW.

Oplevering:

In nader overleg (eventueel op korte termijn bespreekbaar).

Servicekosten:

Ten behoeve van de kosten van de gemeenschappelijke voorzieningen en diensten van winkelcentrum Walburg wordt een voorschotbedrag van € 18,19* per m² per jaar exclusief BTW in rekening gebracht. Een overzicht van de leveringen en diensten is beschikbaar. Deze winkel is onderdeel van de VvE Walburghal. *Deze voorschotten worden jaarlijks door de beheerder MVGM vastgesteld en opgelegd aan de vastgoedeigenaren.

Promotiebijdrage:

Er is een verplichting tot lidmaatschap van de winkeliersvereniging. Zij factureren de jaarlijkse bijdrage rechtstreeks. (voor het jaar 2021 geldt een vaste bijdrage van € 531,49 en € 3,13 m²).

Huurperiode:

5 jaar + 5 optiejaren.

Huurbetaling:

Per maand vooruit.

Huurverhoging:

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:

De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 58/2012.

Zekerheidstelling:

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Kadastrale gegevens:

Het object is kadastraal bekend als:

  • Gemeente : Zwijndrecht;
  • Sectie : A;
  • Nummer : 7109-A;
  • Appartementsindex : 11.

Bouwjaar:

Circa 1990.

Energielabel:

A.

Interesse?
Bij verdere interesse kunt u contact opnemen via 0180 -43 43 43.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

0180 - 43 43 43

Op werkdagen bereikaar vanaf 08:30

Download brochure Bel me terug Stuur een mail
Print deze pagina