Skip to main content

Taxaties

Vakkundige taxatie van uw vastgoed voor verschillende doeleinden.

Bij het in beeld brengen van de marktwaarde van uw bedrijfsmatig vastgoed is een accurate en deskundige taxatie een vereiste. De taxateurs van Van Vliet zijn lid van NVM en gecertificeerd middels NRVT, het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs. Onze taxaties staan garant voor een deskundig en uitgebreid rapport. Uitgewerkt in TMI-format, voorzien van een goed onderbouwd rekenmodel en een heldere toelichting.

Aantal Taxaties

Vakkundige taxatie van uw vastgoed voor ieder doeleinde

De waarde van bedrijfsmatig onroerend goed is aan een groot aantal factoren onderhevig. Behalve factoren als de staat van een pand en de mogelijkheden hiervan, kunnen marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie hier ook invloed op hebben.

Onze taxateurs hebben dan ook de verplichting tot het krijgen van permanente educatie vanuit NVM, Vastgoedcert en NRVT. Dat betekent dat u altijd kunt rekenen op een taxateur die op de hoogte is van de actuele regelgeving en laatste ontwikkelingen.

De te bepalen marktwaarde van uw bedrijfsobject is mede afhankelijk van het doel van de taxatie. De invulling hiervan kan bijvoorbeeld verschillen voor een aankoop, verkoop, (her)financiering of bedrijfsovername.

Ook kunt u uw vastgoed laten taxeren voor een contra-expertise bij een WOZ-beschikking of gezamenlijke waardering met de Belastingdienst.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave voor de door u gewenste taxatie.

© 2019 Van Vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs