Skip to main content

Verkoop / verhuur

Wij verhuren of verkopen geen bedrijfsobjecten, wij bieden kansen voor ondernemers.

Weten welk bedrijfsobject bij welke ondernemer past. Dat is waar we bij Van Vliet al jaren in gespecialiseerd zijn. Van kantoorruimtes en bedrijfspanden tot winkelruimtes, bouwgrond en logistieke complexen. Bij Van Vliet zetten we ons volledige netwerk in om de huisvestingswensen van ondernemers te realiseren.

Vakkundige kennis op basis van jarenlange ervaring

Het vinden van een geschikt bedrijfsobject is te vergelijken met het aanmeten van een maatpak. Alles draait om specifieke wensen, afgestemd op de juiste maatvoering. Bij Van Vliet begint de zoektocht naar de ideale bedrijfshuisvesting dan ook altijd bij uw behoeftes en doelstellingen. Deze vertalen wij met onze kennis en expertise naar een pand dat fungeert als een logisch onderdeel van uw bedrijfsvoering.

Gebruik onze zoekmodule om ons huidige aanbod bedrijfspanden, winkelruimtes, bouwgrond en andere bedrijfsobjecten te doorzoeken.

Ontdek uw nieuwe bedrijfspand binnen ons ruime aanbod

Sluit één of meerdere van deze objecten aan bij uw wensen? Dan helpen wij u graag aan meer informatie, met een bezichtiging en een vlotte en probleemloze afhandeling van alle stappen die bij koop of huur komen kijken. Van de onderhandeling en contractuele afwikkeling tot en met de daadwerkelijke oplevering of eigendomsoverdracht: Van Vliet staat u tijdens elke stap van het proces bij.

Heeft u binnen ons huidige aanbod niet het pand kunnen vinden dat aansluit op specifieke wensen? Dan gaan wij graag met u in gesprek om het ideale bedrijfspand te vinden.

Bekijk huidig aanbod

Laat uw bedrijfsobject verkopen of verhuren door Van Vliet

Regionale kennis maakt hét verschil in onroerend goed. En bij Van Vliet kennen we onze regio dan ook door en door. Als één van de grootste bedrijfsmakelaars in het gebied tussen de zuidzijde van Rotterdam, de Drechtsteden, Hoeksche Waard en Albrandswaard kunnen wij u als geen ander helpen met bedrijfsmatig onroerend goed.

Onze makelaars, geregistreerd bij Stichting VastgoedCert, helpen u graag bij het verkopen of verhuren van uw bedrijfsobject. Behalve dat wij uw object aanbieden op onze eigen website en op Funda in Business, bieden wij uw object aan binnen ons uitgebreide netwerk. Hierdoor kunnen wij uw object binnen korte tijd aan een groot aantal potentiële huurders of kopers tonen.

Wilt u ook profiteren van onze expertise en korte lijnen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag zien en ervaren dat vakkundig vastgoedbeheer geen kostenpost is, maar juist rendement oplevert.

© 2019 Van Vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs