Kantoorruimte:
1.282 m2
Prijs:
€ 140,- per m2 per jaar
Beschikbaarheid:
Direct

Omschrijving

Representatieve, moderne kantoorruimte van ca. 1.282 m² gelegen op de 1e verdieping van een nieuw gerealiseerd bedrijfsgebouw. De kantoorruimte is gelegen op zichtlocatie vanaf de Wieldrechtseweg en vanaf de kruising Mijlweg/Rijksstraatweg/Simon Danserweg. De kantoorruimte heeft een moderne en eigentijdse uitstraling door de volledige glazen vliesgevel met houten kolommen aan de voorzijde en is bereikbaar via de centrale entree/hal met vide, trapopgang en liftinstallatie op de begane grond die zowel toegang biedt tot de showroom op de begane grond als de kantoorruimte op de verdieping. Op de verdieping bevindt zich eveneens een entree/hal met o.a. toiletgroepen en doucheruimte die toegang biedt tot de kantoorruimte. De opslagruimte op de begane grond is toegankelijk via de zijkant van het bedrijfscomplex. De opslagruimte is o.a. voorzien van overheaddeur, een separate loopdeur, een trapopgang en optioneel een goederenlift naar de opslagruimte op de verdieping. Aan de voorzijde is ruime parkeergelegenheid beschikbaar op eigen terrein.

Op de begane grond is Keuken Vision gevestigd.

Locatie:

Aan de Mijlweg zijn de woonboulevard, alsmede diverse autodealers gevestigd. De locatie biedt uitstekende verbindingen van en naar rijksweg A16 (Rotterdam – Breda).

Afmetingen:

Entree/hal met toiletgroep en pantry : ca. 130 m²;
Kantoorruimte : ca. 1.095 m²;
Spreekkamers : ca. 57 m²
Totaal : ca. 1.282 m².

Opslagruimte begane grond : ca. 40 m²;
Opslagruimte verdieping : ca. 52 m².

Parkeren:

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voorzijde.

Energielabel:

A, geldig tot en met 9 januari 2030.

Bestemming:

Kantoordoeleinden.

Bouwaard/algemeen:

 • onderheide betonfundering;
 • opbouw: betonconstructie;
 • betonnen vloeren;
 • voorgevel uitgevoerd in aluminium kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
 • geïsoleerde betonnen gevels;
 • geïsoleerd betondak voorzien van kunststof dakbedekking.

Voorzieningen/specificaties:

Kantoorruimte:

 • begane grond: moderne, centrale entree/hal op de begane grond met o.a. vide, stalen bordestrap en liftinstallatie naar de verdieping;
 • verdieping: entree/hal verdieping met dubbele toiletgroep, betegelde doucheruimte, technische ruimte/berging, één grote kantoorruimte aan de linkerkant alsmede 3 compartimenten met gangpartij aan de rechterkant;
 • de kantoorruimte heeft een vrije hoogte variërend van ca. 3,45 meter tot 3,59 meter;
 • geheel betegelde modern afgewerkte dubbele toiletgroep met voorportaal;
 • 3 compartimenten voorzien van systeemplafond met Ledverlichting;
 • het grote kantoor compartiment kan naar wens van huurder worden ingedeeld en ingericht (bijgevoegde tekening is een indicatieve variant).

Opslagruimte begane grond en verdieping:

 • overheaddeur;
 • separate loopdeur;
 • trapopgang naar opslagruimte op de verdieping en optioneel te voorzien van een goederenlift;
 • dubbele (toegangs)deur naar de kantoorruimte.

Reclamevoering:

Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:

€ 140,- per m² per jaar.

Servicekosten:

Nader te bepalen.

Huurperiode:

In nader overleg.

Huurbetaling:

Per maand vooruit.

Huurverhoging:

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:

De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 58/2012.

Zekerheidstelling:

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:

Per direct beschikbaar.
?
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

0180 - 43 43 43

Op werkdagen bereikaar vanaf 08:30

Download brochure Bel me terug Stuur een mail
Print deze pagina